Zlatibor

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja, štitaste žlezde, bolesti srca i anemije. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka.

Hotel Dijamant

Hotel „DIJAMANT“ Zlatibor nalazi se na 100m od autobuske stanice u neposrednoj blizini centra. Objekat poseduje svoj restoran. Kapacitet objekta 125 ležaja bez kreveta na sprat. Hotel raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 sobama kao i 1/5 i 1/6 duplex apartmanima površine od 50m2 do 68m2. Svaka soba i apartman poseduje kupatilo, kablovsku TV, bezicni internet i telefon. Ispred hotela nalazi se bašta i prostran parking.

Hotel Dijamant je u zakupu naše agencije već dugi niz godina tokom kojih smo organizovali i ugostili veliki broj đačkih ekskurzija, grupa za zimovanje, rekreativnih nastava, kao i individualne domaće i strane goste.

Za predrezervacije i rezervacije hotela Dijamant kako za grupe, tako i za individualne goste možete nas kontaktirati putem telefona na 015/353-691 i 015/353-694 ili putem e-mail adrese: kdvenera@gmail.com.

Hotel Dijamant 1
Hotel Dijamant 2
Hotel Dijamant 3
Hotel Dijamant 4