BEČ & Parndorf za Sretenje ili 8.mart Austrija • Beč • Beč

BEČ & Parndorf za Sretenje ili 8.mart BEČ & Parndorf za Sretenje ili 8.mart 0 BEČ & Parndorf za Sretenje ili 8.mart 1 BEČ & Parndorf za Sretenje ili 8.mart 2
Thumb Thumb 0 Thumb 1 Thumb 2

Informacije

BEČ i Parndorf - za Sretenje ili 8.mart

14-18. februar 2023.god

09-13. mart 2023.god

Hotel Pyramide - ****

BEČ je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, oslikava život Evrope tog doba.

1. dan, Šabac - BEČ

Polazak autobusa iz Šapca u 22.00h. sa parkinga marketa „Aman-Uradi sam“. Tačno vreme i proveriti dva dana pred putovanje. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan, BEČ

Dolazak u Outlet centar Parndorf (nalazi se na 30 minuta vožnje od Beča). Zadržavanje u tržnom centru oko 2 sata.. Nastavak puta za Beč. Dolazak u Beč i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Opera, kraljevski dvor Hofburg, Parlament i Burgteatar, Berza, Univerzitet Dunavski kanal, Prater, katedrala Sv.Stefana. Nakon toga smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti: gosti se mogu relaksirati u bazenu sa saunom i parnim kupatilom ili posetiti najveći tržni centar centralne Evrope CITY SUD, u blizini hotela. Noćenje.

3. dan, BEČ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti (u užem centru grada ) ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn –letnja rezidencija austrijskih vladara i dvorski park, palata Belveder (panoramski), arhitektonski dragulj Hundertvaserhaus. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak za Beč Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, BEČ - Šabac

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak u Prater, najpoznatiji austrijski zabavni park sa brojnim atrakcijama i poseta Muzeju čokolade, gde se mogu videti neverovatne figure napravljene od raznih vrsta čokolade visine i do 2,5 m.

Slobodno vreme do 18.00 časova u Beču, kada je predviđen polazak za Šabac. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi.

5. dan, Šabac

Dolazak u Šabac u ranim jutarnjim satima.


CENA ARANŽMANA sa polaskom iz Šapca:  170 € po osobi


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i

* smeštaj u hotelu 4* na užoj periferiji Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/;

* poseta outlet centru Parndorf

* razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča

* troškove organizacije i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* međunarodno putno zdravstveno osiguranje

* fakultativne izlete

* individualne troškove

USLOVI ZA DECU:

Deca do 12 godina sa dve punoplative osobe na pomoćnom ležaju umanjuje se 10 €

na zajedičkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40%.

Doplata za 1/1 sobu 70 €.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA :

* Dvorac Šenbrun -Grand tura 35 e,deca 25 e (do 12 godina)

* izlet za Bratislavu 15 € / deca 10 €;

* Prater + Muzej čokolade 25 € / deca 10 €, samo Prater 5 € / deca gratis.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 40% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski. Ostatak se uplaćuje najkasnije 10 dana pre puta.

ODLOŽENO PLAĆANJE : 40% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi nakasnije 10 dana pre polaska na put, sa dospećem do 15.marta 2023.godine (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).

Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE vrši se plaćanje u više rata prema ugovoru sa firmom.

  OPIS HOTELA Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana, wellness sa tropskim rastinjem, zatvorenim bazenom i barom, spoljnim bazenom (otvoren samo leti), whirlpoolom, saunom, parnim kupatilom, solarijum, kardio zona sa fitnesom, pogodnosti za održavanje seminara I kongresa.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U ASUTRIJU: mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija (kliknite na link)

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja

zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom

grupom.