Hotel Mediteran**** Crna Gora • Bečići • Bečići

Hotel Mediteran**** Hotel Mediteran**** 0 Hotel Mediteran**** 1 Hotel Mediteran**** 2 Hotel Mediteran**** 3 Hotel Mediteran**** 4 Hotel Mediteran**** 5 Hotel Mediteran**** 6 Hotel Mediteran**** 7
Thumb Thumb 0 Thumb 1 Thumb 2 Thumb 3 Thumb 4 Thumb 5 Thumb 6 Thumb 7

Informacije

Lokacija

Gostima hotela Mediteran pruža se mogućnost da uživaju u jedinstvenom ambijentu koji je spoj prirodnih elemenata: vode, kamena i zelenila. Sam element vode je posebno značajan za celi koncept hotela gde je bazenima prekrivena površina od preko 1750 m². Nalazi se u atraktivnom turističkom mestu Bečići, 100 metara od sopstvene plaže.

Hotelski sadržaji

Pansionski, a la carte restoran, aperitiv i lobby bar, nacionalni restoran, noćni klub, dve restoranske bašte, dve konferencijske sale, kongresni i bioskopski centar, sala za bilijar i stoni tenis, umetnička galerija, frizerski salon, prodavnice, apoteka… Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti igralište za tenis i odbojku, spa & wellness centar sa zatvorenim bazenom, dva whirpool-a, dva jakuzzi-a, više hidromasažnih kada i kabina, razne saune, solarijum, fitness centar, masažni centar, kozmetički salon i parking sa garažom. Gostima je obezbedjen deo bečićke plaže na kojoj se nalazi restoran-picerija kao i ležaljke i suncobrani koji su uključeni u cenu. Jedan deo plaže je osmišljen za decu kojoj su na raspolaganju dečije igralište i animator.

WELLNESS &SPA

Na raspolaganju su različiti sadržaji upotpunjeni okrepljujućim tretmanima, a kompleksom dominira veliki zatvoreni bazen površine 270 metara kvadratnih. Nakon opuštajućeg plivanja u ovom lepom objektu gosti mogu isprobati Jacuzzi, iskusiti različite tipove masaža ili boraviti u sauni. U ponudi su i otvoreni bazen, DERMA LIFE Spa Ocean kapsula, solarijum, kao i moderno opremljena fitness sala za sve one koji dan vole da započnu vežbanjem.

AQUA PARK

Aqua Park hotela Mediteran pravo je vodeno carstvo dobre zabave i osmeha. Ovo mesto, po mnogo čemu jedinstveno u Crnoj Gori, prostire se na 7.500 kvadrata, od čega vodene površine zauzimaju čak 1.300 kvadrata. U Lepom ambijentu bogatom mnoštvom palmi gosti mogu uživati u 7 bazena, a tu je i 10 atraktivnih tobogana za sve one koji vole uzbuđenja. Neki od bazena posebno su uređeni za one najmlađe, a dubina i struktura prilagođeni su njihovoj bezbjednoj igri.

Smeštaj

STANDARD SOBA SA BALKONOM

Kvadratura sobe 23m2

Balkon

Besplatan Wi-Fi

Klimatizacija

Sef

LCD TV

Kablovski kanali

Mini bar

Antialergijski dušek

Hotelska kozmetika

Papuče i bade mantil

Fen

Direktna telefonska linija

Usluga buđenja

STANDARD SOBA SA BALKONOM (POGLED MORE)

Kvadratura sobe 23m2

Balkon

Besplatan Wi-Fi

Klimatizacija

Sef

LCD TV

Kablovski kanali

Mini bar

Antialergijski dušek

Hotelska kozmetika

Papuče i bade mantil

Fen

Direktna telefonska linija

Usluga buđenja

SUPERIOR SOBA SA FRANCUSKIM BALKONOM

Kvadratura sobe 23m2

Francuski balkon

Besplatan Wi-Fi

Klimatizacija

Sef

LCD TV

Kablovski kanali

Mini bar

Antialergijski dušek

Hotelska kozmetika

Papuče i bade mantil

Fen

Direktna telefonska linija

Usluga buđenja

SUPERIOR PLUS SOBA SA BALKONOM

Kvadratura sobe 28m2

Balkon

Besplatan Wi-Fi

Klimatizacija

Sef

LCD TV

Kablovski kanali

Mini bar

Antialergijski dušek

Hotelska kozmetika

Papuče i bade mantil

Fen

Direktna telefonska linija

Usluga buđenja

Usluga

Noćenje/ doručak; polupansion; all inclusive, švedski sto

Plaža

Hotel Mediteran je smešten na samo par desetina metara od prelepe, dva kilometra dugačke peščane plaže turističkog naselja Bečići, bisera nadaleko poznate Budvanske rivijere, najposjećenije regije Crne Gore. Gosti hotela mogu uživati u 120 metara ove plaže namenjenih samo njima i njihovom potpunom uživanju.

Uz neizostavan komfor i maksimalno dobru uslugu, u ponudi je sve ono što će boravak učiniti nezaboravnim, od opuštajuće atmosfere, preko uvek dobro raspoloženih animatora, do fantastičnih koktela i ukusnih zalogaja. Za sve one u potrazi za uzbuđenjima i izazovima, tu su uviek atraktivni sportovi na vodi. Korišćenje plažnog mobilijara je uključeno u cenu.


hotel Mediteran**** Bečići
vrsta
sobe
06.06-05.07.
06.07-20.07.
26.08-10.09.
21.07-25.08.11.09-10.10.
Standard soba, sa balkonom1/2; 1/2+1Standard soba pogled more/balkon1/2; 1/2+1Superior soba sa francuskim balkonom1/2; 1/2+1Superior plus soba sa balkonom1/2; 1/2+1

doplata za 1/1 sobu1/1


Cena uključuje: Aqua park (jul,avgust), korišćenje hotelske plaže (ležaljke i suncobrani uključeni u cenu), peškiri (uz depozit), otvorenog i zatvorenog bazena sa dva whirpoola i ležaljkama, internet u sobi i javnim površinima. Parking se doplaćuje na licu mesta - 5€ dnevno.

Doplate →

• boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,60 EUR, djeca od 12 do 18 godina 1,00 EUR, djeca od 2 do 12 godina 0,60 EUR po osobi i danu - plaćanje u agenciji;

• dječiji krevetac 9 EUR dnevno - plaćanje u agenciji;

Popusti →

• dete do 7 godine u pratnji dve odrasle osobe - GRATIS;

• dete od 7 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe – 50% popusta;

• dvoje dece do 12 godina, u pratnji 2 odrasle osobe, jedno dete – 50%, drugo – GRATIS;

• troje dece do 12 godina, u pratnji 2 odrasle osobe, jedno dete – 50%, drugo –50%, treće – GRATIS (u jednoj sobi)

• jedno dete do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – 30% popusta;

• dvoje dece do 12 godina u sobi pored roditelja imaju po 30% popusta - (nema spojnih vrata, sobe jedna do druge);

• troje dece do 12 godina u sobi pored roditelja imaju po 50% popusta - (nema spojnih vrata, sobe jedna do druge);

• treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 20%.