Hotel Steigenberger Aqua Magic Egipat • Hurgada • Hurgada

Hotel Steigenberger Aqua Magic Hotel Steigenberger Aqua Magic 0 Hotel Steigenberger Aqua Magic 1 Hotel Steigenberger Aqua Magic 2 Hotel Steigenberger Aqua Magic 3 Hotel Steigenberger Aqua Magic 4 Hotel Steigenberger Aqua Magic 5 Hotel Steigenberger Aqua Magic 6 Hotel Steigenberger Aqua Magic 7 Hotel Steigenberger Aqua Magic 8 Hotel Steigenberger Aqua Magic 9 Hotel Steigenberger Aqua Magic 10 Hotel Steigenberger Aqua Magic 11 Hotel Steigenberger Aqua Magic 12 Hotel Steigenberger Aqua Magic 13 Hotel Steigenberger Aqua Magic 14 Hotel Steigenberger Aqua Magic 15
Thumb Thumb 0 Thumb 1 Thumb 2 Thumb 3 Thumb 4 Thumb 5 Thumb 6 Thumb 7 Thumb 8 Thumb 9 Thumb 10 Thumb 11 Thumb 12 Thumb 13 Thumb 14 Thumb 15

Informacije

Lokacija: Hotel Steigenberger Aqua Magic nalazi se u novoj turističkoj zoni Hurgade – Memši, preko puta hotela Steigenbeger Al Dau Beach. Udaljen je pet kilometara od centra Hurgade i šest kilometara od aerodroma. Otvoren je početkom 2014. godine, kao najnoviji iz lanca hotela Steigenberger. Odlično uređen hotelski kompleks sa dosta zelenila i sadržaja, idealan je za porodice sa decom i sve one koji vole aqua parkove i sportove na vodi.

Sadržaj hotela: Hotel ima privatnu peščanu plažu udaljenu oko 400 m od zgrade hotela (sa druge strane promenade) sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Do plaže je obezbeđen i prevoz shuttle golf vozilima nekoliko puta u toku dana. Hotel ima odličnu animaciju i aqua park (lazy river, nekoliko tobogana za decu i za odrasle), nekoliko bazena za odrasle i decu (devet se greje u toku zimskog perioda), bazen na krovu za opuštanje za odrasle, Splash/Aqua park sa toboganima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, dečiji mini klub, golf teren (golf uz doplatu), ronilački centar, teretanu, Spa centar (uz doplatu), dečiji restoran, devet restorana i barova. Wi-Fi je besplatan i u sobama (svaki gost dobija pri dolasku svoju šifru za internet, na maksimalno tri uređaja, u zavisnosti od tipa sobe).

Sadržaj soba: Hotel ima 723 smeštajne jedinice, među kojima su standard, superior, deluxe sobe, family suite, family junior suite sobe. Sve su moderno opremljene i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, mini bar (voda, sok), sef, kupatilo sa fenom i tuš kabinom, telefon, ketler za kafu i čaj. Svaka jedinica ima posteljinu od mekanog egipatskog pamuka i francuski balkon (standardne sobe) ili terasu (svi ostali tipovi soba) sa pogledom na bujne vrtove ili bazene.

Usluga: Magic All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana: Magic Flavors, Magic Seasons, Magic Blue Restaurant & Bar, Magic Palappa, Magic Sky Restaurant & Bar i Magic Souk. Gostima su na raspolaganju i barovi: Magic Splash Bar, Magic Lounge, Magic Breeze Bar, Magic Blue Bar i Magic Sky Bar. U konceptu su čaj, kafa, sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Ponuda se kreće od sezonske hrane na bazi švedskog stola u restoranu Magic Flavors, preko mini obroka na bazi švedskog stola za decu u restoranu Magic Kids i italijanskih specijaliteta u restoranu Magic Palappa, do uživanja u hrani pod vedrim nebom u restoranu na plaži Magic Blue. Uz doplatu su ceđeno voće, šiša, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni su jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

– Cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. – 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2020. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.