Hotel Albatros White Beach Resort Egipat • Hurgada • Hurgada

Hotel Albatros White Beach Resort Hotel Albatros White Beach Resort 0 Hotel Albatros White Beach Resort 1 Hotel Albatros White Beach Resort 2 Hotel Albatros White Beach Resort 3 Hotel Albatros White Beach Resort 4 Hotel Albatros White Beach Resort 5 Hotel Albatros White Beach Resort 6 Hotel Albatros White Beach Resort 7 Hotel Albatros White Beach Resort 8
Thumb Thumb 0 Thumb 1 Thumb 2 Thumb 3 Thumb 4 Thumb 5 Thumb 6 Thumb 7 Thumb 8

Informacije

Lokacija: Hotel Albatros White Beach ima odličnu lokaciju u Hurgadi, na samo pet kilometara od Nove marine. Smešten je na početku šetališta El Memša, na peščanoj plaži Crvenog mora, na četiri kilometra od aerodroma. Hotel je deo poznatog lanca Pickalbatros i otvoren je u martu 2016. godine.

Sadržaj hotela: Hotel je smešten na lepoj, privatnoj peščanoj plaži Crvenog mora Raspolaže sa šest otvorenih bazena, od koji su dva za odrasle (jedan se greje zimi) i četiri za decu, sa 16 tobogana i mini aquaparkom, dečijim igralištem, terenima za tenis, stoni tenis i odbojku, mini golfom, sobom za zabavu gde su pikado i bilijar, dnevne i noćne animacije, diskoteka (pića uključena u cenu do 00:00h), teretanom i Spa centrom (uz doplatu). U hotelu se mogu organizovati aktivnosti poput ronjenja i gnjuranja, uz doplatu. Besplatan Wi-Fi internet dostupan je u sobama i svim zajedničkim prostorijama hotela.

Sadržaj soba: Objekat ima 473 smeštajne jedinice – standardne sobe i apartmane – koje su raspoređene u nekoliko smeštajnih blokova. Sve sobe su opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, klima uređajem, fenom, mini barom (voda i sokovi), terasom, balkonom ili prozorom od poda do plafona, Wi-Fi internetom. Kupatila sadrže tuš kabinu, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Standardne sobe su prostrane (40m²) i moderno uređene. Mogu imati pogled na baštu, a uz doplatu na bazen, delimično i direktno na more.

Usluga: All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko a la carte restorana – Soprano (italijanski), L’Asiatique (azijski), Saffron (orijentalni) i Wow (internacionalna kuhinja), kao i barova – Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. U konceptu su sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dok su uz doplatu uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, shisha i sve ostalo van AI koncepta.

– Cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. – 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2021. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.