- ARANđELOVAC

Hotel IZVOR 5*

Srbija, Aranđelovac

HOTEL IZVOR 5*

Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km. Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa deset bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima,  dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje  u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”! Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari.

Sajt hotela Izvor

Aranđelovac - Hotel IZVOR 5*

CENOVNIK hotela “IZVOR” Aranđelovac ZA 2018. god.

TIP SOBE

CENA

Jednokrevetna soba

           

Dvokrevetna soba


Superior soba


Apartman


Apartman superior


U CENU JE URAČUNAT SMEŠTAJ NA BAZI POLUPANSIONA I NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE SPA & WELLNESS CENTRA I AQUA PARKA.

 

USLOVI PRODAJE:

* Prijava gostiju je od 14:00h, a odjava do 12:00h. 

* U cenu je uračunato noćenje sa polupansionom, neograničeno korišćenje aqua parka, Spa&Wellness centra (unutrašnji i spoljašnji bazeni sa termalnom vodom, hidromasažna (đakuzi) kada, finska sauna, parno kupatilo, topla soba, bio sauna, ruska banja, veseli tuševi i fitness centar), kao i upotreba wireless interneta

* U cenu je uračunat PDV. 

* U cenu nije uračunata boravišna taksa od 90,00 RSD po osobi po noćenju i osiguranje od 20,00 RSD po osobi po noćenju. Deca do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 do 15 godina plaćaju osiguranje i boravišnu taksu od 45,00 RSD. 

* Doplata za dodatni ležaj na bazi polupansiona je 8.140,00 RSD po danu.

* Cena dnevnog boravka iznosi 70% od redovne cene sobe u periodu od 10.00 do 18.00h 

* Korišćenje krevetaca za bebe, kao i stolica za hranjenje beba u restoranu, je gratis.

* Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu AIK banke na dan plaćanja. 


Uslovi za decu:

* Dvoje dece do 6 godina starosti GRATIS smeštaj, a svako naredno dete do 12 godina plaća 50% doplate za treću osobu, uz pratnju dve odrasle osobe. 

* Svako dete uzrasta od 6 do 12 godina plaća 50% doplate za treću osobu uz pratnju dve odrasle osobe. Roditelj je dužan da pokaže zdravstevnu knjižicu deteta. 

* Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana. 

Legende

Način plaćanja: Uplata akontacije od najmanje 70%, u slučaju gotovinskog i virmanskogplaćanja, a ostatak pri dolasku u hotel ili tokom boravka. Kod plaćanja kreditnom karticom potrebno je da nam dostavite kopiju obe strane, kao garanciju u slučaju otkazivanja rezervacije. 
Rana rezervacija: rezervacija i uplata avansa 6 meseci pre početka boravka uz 15% popusta nasmeštaj. Kompletno plaćanje je potrebno izvršiti najkasnije 3 meseca pre početka rezervacije uz avans od 30 % pri pravljenju iste. 
Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažeterezervaciju najkasnije 72 sata pre početka rezervacije, jer će Vam u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj ceni.

Vremenska prognoza Aranđelovac
korisne informacije
Putno osiguranje