DOČEK NOVE GODINE 2024. U BEČU Austrija • Beč • Beč

DOČEK NOVE GODINE 2024. U BEČU DOČEK NOVE GODINE 2024. U BEČU 0 DOČEK NOVE GODINE 2024. U BEČU 1
Thumb Thumb 0 Thumb 1

Informacije

DOČEK NOVE 2024. GODINE U BEČU

   Autobusom-3 noćenja sa droučkom 
29.12.2023. - 03.01.2024.

1.Dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 22:00h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća . Vožnja kroz Mađarsku i Austriju. Noćna vožnja.

2. Dan BEČ

Dolazak u Beč. Panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. Dan BEČ – BRATISLAVA – BEČ

Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak Bratislave. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Slobodno popodne. U popodnevnim časovima povratak za Beč. Slobodno vreme. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2024. GODINE. Noćenje.

4. Dan BEČ – BADEN – BEČ Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). Nakon obilaska rezidencije, fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana. Danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. Mogu se videti palate bogatih Bečlija još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kopovini u poznatom tržnom centru “SCS”, u južnom delu Beča i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.

5. Dan BEČ –PARNDORF – BEČ

Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni odlazak u Parndorf –outlet šoping centar sa preko 150 robnih marki, pregršt supermarketa i restorana, koji se nalazi na oko 50-ak km od Beča... U kasnim popodnevnim časovima povratak u Beč. Polazak iz Beča u večernjim časovima ka Srbiji. Noćna vožnja.

6. Dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.


SPECIJALNA CENA: 249 e



Popusti i doplate:

• dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe ima popust 20 € (osim u hotelima sa 4*),

• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 20 € (sobe na upit)

• doplata za 1/1 sobu 85 €



Aranžman obuhvata:

• prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima),

• smeštaj u hotelu sa 3*/4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto),

• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama, (1/2+1 sobe na upit)

• razgledanja i obilaske prema programu,

• usluge pratioca grupe,

• agencijske usluge.




Aranžman ne obuhvata:

• fakultativne programe,

• međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 19 godina 955,00 dinar, od 19 do 70 godina 1431,00 dinara i od 71 do 86 godina 2865,00 dinara. Doplata 30% od cene osiguranja za osiguranje od COVID -19.


Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

• Obilazak Badena - 15 € odrasli / 8 € deca;

• Šenbrun palata (Grand tura) - 40 € odrasli / 28 € deca(prijava prilikom rezervacije,plaćanje na licu mesta);

• Obilazak Bratislave – 20 € odrasli / 15 € deca;

• Parndorf -15 € odrasli / 10 € deca


Smeštaj u nekom od navedenih hotela:

•HEINhotel vienna airport 4* -nalazi se na obodu Beča, u blizini autoputa A4, na samo 5 minuta vožnje od Aerodroma u Beču i nudi besplatan parking i besplatan Wi-Fi. U ponudi su prostrane sobe za nepušače, bar, sauna i fitnes sala sa najsavremenijom opremom za vežbanje. Na raspolaganju je i klimatizovana sala za sastanke. Kada je lepo vreme, bogati doručak na bazi švedskog stola služi se i na terasi. HEINhotel poseduje sopstvenu stazu za trčanje dužine 5,5 km koja prolazi kroz Nacionalni park Donauauen. Bečki sajam (Messe Wien) nalazi se na 10 minuta vožnje od hotela. Centar Beča udaljen je 15 minuta. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je na zahtev i uz doplatu. www.heinhotel.at


Kalkulacija je rađena za najmanje 50 putnika.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Cenovnik br.1 od 31.10.2023

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 01.12.2022.

Mogući načini plaćanja:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 rate čekovima građana;

NAPOMENE:

- NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA

Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.

- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo da ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)

- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.

- Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.

- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu…)

- Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja.

- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice ili pratioca.

- Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.

- U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.

- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.

- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.

- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.