Hotel Savina*** Crna Gora • Herceg Novi • Herceg Novi

Hotel Savina*** Hotel Savina*** 0 Hotel Savina*** 1 Hotel Savina*** 2 Hotel Savina*** 3 Hotel Savina*** 4 Hotel Savina*** 5 Hotel Savina*** 6
Thumb Thumb 0 Thumb 1 Thumb 2 Thumb 3 Thumb 4 Thumb 5 Thumb 6

Informacije

Nalazi se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, delu poznatom kao Savina, po kome je turistički kompleks i dobio ime, pored samog šetališta Pet Danica i svoje plaže. Iznad kompleksa se nalazi manastir “Savina” koji potiče čak iz XI veka, restauriran u XVIII veku. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom, na jednom od najlepših delova severne crnogorske obale, sa prelepim i čistim plažama, prozirno čistom vodom i mirom koji krasi ovaj deo jadranskog mora preporučuje ovaj kompleks za odmor i relaksaciju.

Hotelski sadržaji

Od sadržaja gostima su još na raspolaganju: restoran, bar, terasa, plaža hotela…

Smeštaj

Objekat je u celosti klimatizovan, a sve sobe/studia i apartmani su opremljene satelitskom TV mrežom, mini barom, bežičnim internetom, kupatilom.

Usluga

Polupansion, doručak – švedski sto, večera – meni.

Plaža

Objekat od sopstvene peščane i betonske plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani za goste hotela besplatni, deli Šetalište Pet Danica koje se prostire duž čitave Hercegnovske obale u dužini od sedam kilometara i pomoću kojeg se može vrlo lako stići do svih sadržaja Herceg Novog i Igala, ali i uživati u prijatnoj šetnji prelepim zalivom.

cene su izražene u eur po osobi i danu  / U cenu je uključeno korišćenje hotelske plaže, korišćenje ležaljki i suncobrana.

Tip sobe01.05-01.07.01.07-01.09.01.09-01.10.
2+0, 2+1
2+2, 2+3usluga POLUPANSION (doručak švedski sto; večera-meni)

DOPLATA:

*Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u odnosu na cenu 1/2 sobe

*Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, 1,00€ za decu od 12-18 god. i 0,50€ za decu od 0-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)

*Za sobu pogled more iznosi 6€ po osobi i danu

*Za boravak kraći od 3 noći uvećanje 30%

 POPUSTI na pomoćnom ležaju:

 *Deca do 2. god. – GRATIS

 *Dete od 2-7. god. ako koristi poseban ležaj ima popust 50%

 *Dete od 7-12. god. ako koristi poseban ležaj ima popust 30%Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje u gotovini. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

Aranžmani Herceg Novi

Hotel M

Hotel M

Herceg Novi