LETO 2018 - BEč

BEČ 21/23 decembar

Austrija, Beč

BEČ 21/23 DECEMBAR Preuzmi PDF

Beč -centarmoćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna,Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.


Beč - BEČ 21/23 decembar
P r o g r a m p u t o v a nj a 1. dan 21.12.2018.. ŠABAC – BEČ Polazak iz Šapca sa parkinga hotela Sloboda u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju, sa usputnim pauzama. 2. dan 22.12.2018. BEČ U jutarnjim satima dolazak u Beč. Po dolasku u Beč sledi panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana…. Sledi poseta bašte kraljevskog dvorca Schönbrunn sa prekrasnim parkom, kao i bašte dvorca Belvedere, čuvenog vojskovođe Eugena Savojskog. Smeštaj u samom centru Beča u hotel . Slobodno vreme. Noćenje. 3. dan 23.12.2018. BEČ – ŠABAC Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u poznatoj trgovačkoj ulici – Mariahilfer strasse. Odlazak na periferiju grada u tržni centar SCS. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Šabac u kasnim noćnim časovima.

 

CENAARANŽMANA: 99 eur

Placanje je u dinarima po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate.


Aranžmanobuhvata:

  Prevoz turističkim autobusom (tv, video iaudio oprema, klima),

  Smeštaj u  hotelu 3* ili 4* u centru Beča na bazi1 noćenja sa doručkom

  Smeštaj u 1/2 ili 1/3 sobama  (1/1 soba se doplaćuju 25 eur)                                                                                                                                            

  Razgledanja i obilaske prema programu upratnji vodiča,

  Troškove organizacije aranžmana.

 

Aranžmanne obuhvata:

-       Međunarodno zdravstveno osiguranje (300 din)

-       Doplata za jednokrevetnu sobu  25 eur

Plaćanje: Prilikom rezervacije 40% aostatak na rate zaključno sa  10.03.2019.god(čekovi građana)

 

VAŽE OPŠTIUSLOVI PUTOVANJA K.D. VENERA, ŠABAC


Legende

P  r o  g  r a  m     p u  t  o v  a  nj  a

1. dan21.12.2018.. ŠABAC – BEČ
Polazak iz Šapca sa parkinga hotela Sloboda u večernjim satima. Noćna vožnja krozMađarsku i Austriju, sa usputnim pauzama.

2. dan 22.12.2018. BEČ

Ujutarnjim satima dolazak u Beč. Po dolasku u Beč sledi panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada:Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana…. Sledi poseta baštekraljevskog dvorca Schönbrunn saprekrasnim parkom, kao i bašte dvorca Belvedere,čuvenog vojskovođe Eugena Savojskog. Smeštaj u samom centru Beča u hotel.

Slobodnovreme. Noćenje.

3. dan 23.12.2018.BEČ – ŠABAC
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u poznatojtrgovačkoj ulici – Mariahilfer strasse.Odlazak na periferiju grada utržni centar SCS. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnimsatima. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Šabac u kasnim noćnim časovima.


Vremenska prognoza Beč
korisne informacije
Putno osiguranje